Onze werkzaamheden

Leggen

Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van diverse type houten vloeren. Daarbij kunnen wij ook verschillende patronen toepassen, zoals visgraat, blokpatroon, Hongaarse punt, et cetera. Eventueel in combinatie met banden en biezen.

Renoveren

Is uw vloer beschadigd of bouwt u uit? Dan kunnen wij uw vloer renoveren of aanhelen, zodat uw vloer weer als nieuw is.

Schuren

Na verloop van tijd is het verstandig om uw vloer volledig te schuren en opnieuw te laten behandelen. Het is mogelijk om het type bewerking te wijzigen, bijvoorbeeld van lak naar olie of visa versa. Daarnaast is het ook mogelijk om eerst uw vloer te oliën en vervolgens te lakken.

Onderhoud

Om zo lang mogelijk van een goede vloer te genieten raden wij het aan om regelmatig onderhoud te plegen. Het aantal onderhoudsmomenten hangt af van het type vloer en de mate van gebruik.

Plinten plaatsen

Een vloer is pas compleet afgewerkt met plinten. Hierdoor sluit de vloer netjes aan bij de muren. Wij hebben ervaring met het plaatsen van alle soorten plinten.

Overige werkzaamheden

Wenst u andere werkzaamheden aan u vloer te verrichten? Geen enkel probleem, we kunnen u vast wel helpen en anders doorverwijzen. Neem hiervoor contact met ons op.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee.